Wat zeggen anderen

‘Het was een boeiende training en ook al had ik al ervaring met storytelling, de methodiek die en opbouw die Ry gebruikt in haar training neemt je heel natuurlijk mee in je eigen verhaal en op welke wijze je dit kunt inzetten om je unieke waarde duidelijk te maken. Het heeft mijn eigen inzichten over mijn ondernemerschap verder aangescherpt.’

Patricia Braat, www.bteken.nl

 

‘Ik vond het lastig om focus te houden en om mijzelf zichtbaarder maken voor de buitenwereld (voor potentiële klanten en mensen in mijn netwerk die mij kunnen aanbevelen). Bezig zijn met Merk IK helpt mij ook bij mijn focus en wat ik te bieden heb. Door echt te kijken wat ik zelf wil, wie ik van nature ben en dat uit te spreken en zichtbaar te gaan maken. Het was een mooie training, helder, in een kleine, veilige setting. Vooraf kregen we al een mooie opdracht om mee aan de slag te gaan. De training wordt goed geleid door Ry, waar veel ruimte is voor ieders verhaal, kwetsbaarheid, humor en dieper ingaan op jezelf en je collega-deelnemers.’ 

Wat ik meeneem?  Wat wil ik echt vertellen (storytelling) en hoe kan ik dat het beste doen, zodat helder wordt wie ik ben en wat ik te bieden heb aan meerwaarde.’

Ellen van Baaren, www.stralendinspireren.nl

‘Mijn “probleem” is dat ik het lastig vind om mijn eigen verhaal vorm te geven en hoe schrijf je dat dan leuk op…ik stel het dan ook continu uit om het te schrijven. De training Personal Branding en Ondernemen heeft zeker geholpen om er een nieuwe draai en kijk aan te geven. Dat vond ik erg waardevol. Het was verrassend, waardevol en met schijnbaar simpele tools kwamen we tot een bijzonder resultaat. Ry zit vol met leuke ideeën hoe je op een andere manier naar je verhaal kan kijken. Met hele waarde volle tips and tricks schrijf je ‘zo’ je verhaal.’

Paulien de Gaaij, www.pauliendegaaijfotografie.nl