Nieuws

En de winnaars zijn!

‘Hallo, Weet je het nog? Onlangs heb je mijn online enquête ingevuld over de on- en offline opleiding Online en Offline ‘Wat moet ik nu eigenlijk als ondernemer vertellen?’. En raad eens….. jij hebt de Storyflow Brainstormsessie gewonnen! Leuk he.’ Zo begon het bericht het bericht dat ik de winnaars verstuurde. En dit zijn ze….

Gefeliciteerd!

En wat nu? Met deze mensen plan ik individueel een Storyflow Brainstormsessie bij voorkeur bij hun op locatie. Aan het einde van deze sessie van max. 90 minuten, hebben zij drie concrete actiepunten waar ze mee aan de slag kunt gaan. Deze actiepunten hebben uiteraard betrekking op de vraag: ‘Wat moet ik nu eigenlijk als ondernemer vertellen?’.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Verder heb ik nog een unieke gelegenheid gecreëerd. En wel de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve pilot training Personal Branding en Ondernemen. Met input van de enquête is dit de basis van de nieuwe training. ECHTER, hier kunnen slechts zes mensen aan deelnemen. Lees hier snel meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *